Ella Excursies

Indien excursies los van transport en/of hotels wordt geboekt valt dit aanbod niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Ella

Zie het geweldige uitzicht vanaf de top van Little Adams Peak. Loop over de beroemde Negen Bogenbrug met zijn ongebreidelde geschiedenis. Wandel naar het Demodara treinstation en bekijk de unieke lus vormige spoorweg, een stukje architectuur dat alleen aanwezig is in Demodara in Sri Lanka.


Little Adams Peak 

Little Adams Peak, of het woord ‘Little’ wordt beschouwd, het is vernoemd naar de heilige Adams Peak Sri Pada, waar de voetafdruk van Lord Buddha is bewaard met betrekking tot de gelijkenis tussen de twee bergen. Daarom werd de berg Little Adams Peak genoemd.


Ravana Watervallen

Ravana Falls is een populaire bezienswaardigheid in Sri Lanka. Het staat momenteel bekend als een van de grootste watervallen in het land.


Udawalawa Nationaal Park

Omlijst door hoge hooglanden aan de noordgrens, is het Uda Walawe National Park een van ‘s werelds beste plekken om wilde olifanten te zien. Grotendeels bestaande uit graslanden en struikgewas, is het ook een van de beste nationale parken in Sri Lanka voor het spotten van wild.


Scroll to Top